Verzenden & retourneren

Verzenden
Verzendkosten
Onze verzend- en administratiekosten zijn €6,90 per bestelling. Deze prijs is ongeacht het aantal producten. U kunt betalen met iDEAL, door middel van vooruit betaling of rembours. Mocht u onder rembours willen bestellen, dan komt daar €10,00 aan kosten bij. Voor het afronden van uw bestelling staan alle kosten, ook de verzendkosten, duidelijk onder elkaar vermeld.
Voor bestellingen boven de €150 worden geen verzendkosten berekend. Wel blijven de extra rembourskosten van kracht, als u deze bezorgmethode kiest.

Verzendkosten buitenland
Wij bezorgen tevens in België, Luxemburg en Frankrijk. Onze leveringpartner hiervoor is GLS. Voor deze landen geldt een tarief van €12,00 aan verzend- en administratiekosten. Betaling geschiedt door middel van Mistercash, Paypal, iDEAL, of vooruit betalen. Voor deze laatste optie heeft u de volgende gegevens nodig:
Swiftcode/BICcode: RABONL2U
IBAN: NL09RABO0368600378

Leveringstermijn
Onze standaard levertijd is 2 tot 4 werkdagen. Mocht dit om welke reden dan ook niet gehaald worden, dan nemen wij binnen deze termijn contact met u op om een nieuwe datum af te spreken.

Leveringspartner
Levering in Nederland vindt plaats via PostNL of GLS. Levering voor België, Luxemburg en Frankrijk vindt plaats via GLS kliknite sada.

Leveringstijd
Omdat de bezorging wordt uitgevoerd door PostNL of GLS, hebben wij geen invloed op het tijdstip van aflevering. Er wordt op twee dagen geprobeerd het pakket af te leveren. Mocht dit op beide dagen mislukken, dan krijgt u een bericht in de brievenbus. Hiermee kunt u het pakket op de derde dag zelf ophalen bij het genoemde postkantoor.

Ophalen
Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling op te komen halen. In het bestelproces kunt u dit kenbaar maken. De betaling vindt dan plaats bij onze stoffeerderij. Er worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Houdt er rekening mee dat we geen pin- of creditcardmogelijkheden hebben. Er is wel een openbaar pinautomaat in de omgeving.

Afspraak
Wij raden u aan om eerst contact op te nemen voor u langskomt. Zo kunnen wij u garanderen dat er iemand aanwezig zal zijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0113 622113, of via klantenservice@stoffeerderswinkel.nl.

Ophaaladres
Vervolgens kunt u de bestelling rechtstreeks ophalen bij onze stoffeerderij op het volgende adres:

Dorpsstraat 61
4424CW
Wemeldinge

Retourneren
Termijn
U kunt uw bestelling, binnen 14 dagen na ontvangst, retour sturen naar Stoffeerderswinkel.nl. U krijgt uw geld dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetaald. Wel verzoeken wij u het ons eerst even te melden, als u een artikel retour stuurt. De kosten voor de heenzending zijn voor Stoffeerderswinkel.nl, de kosten voor het retourzenden zijn voor uw rekening. Het adres waar u de retourzending naar kunt sturen is:

Stoffeerderswinkel.nl
t.a.v. Retouren
Dorpsstraat 61
4424CW
Wemeldinge

Uitzondering
Bovenstaande regel geldt voor alle producten, met uitzondering van speciaal op maat gemaakte producten, zoals alle doeken en de nosag-veren.