Stoffeerderswinkel is vernieuwd!

De Stoffeerderswinkel heeft een nieuwe website. Deze is completer, overzichtelijker, veilig en beter geschikt voor mobiele apparaten. Ontdek onze nieuwe website hier.

Als eerste stoffeerderij in Nederland bracht Stoffeerderij de Jong een breed aanbod van stoffeerdersgereedschap en -materiaal online. Omdat Stoffeerderij de Jong nog altijd een actieve professionele stoffeerderij is, kennen we als geen ander de producten die we verkopen. We werken er immers zelf mee. Hobbystoffeerders konden dan ook altijd bij ons terecht voor tips en adviezen. Dit blijft onveranderd. Wel was er na al die jaren behoefte aan een nieuwe website. Een groot voordeel is dat deze nu beter op mobiel en tablet is te bekijken. Ook is de veiligheid verder verbeterd doordat nu al het verkeer met de website, inclusief het bestelproces, versleuteld plaatsvindt.

Had u een account op onze oude website, dan is deze helaas komen te vervallen apoteksv.se. U kunt er voor kiezen om een nieuw account aan te maken, maar uiteraard kunt ook zonder account bestellen.

Plaats een reactie